GIBS Logo

HUR MAN GÖR FÖR ATT SÖKA PROJEKTANSLAG ELLER SOCIALT STÖD

OBS Var vänlig läs nedanstående noggrant.

Det är viktigt att din ansökan skickas in korrekt för respektive ansökningsområde för att vi ska kunna behandla den på ett korrekt och tillförlitligt sätt. Om du är osäker på vilken typ av ansökan du ska skicka läs först beskrivningen under respektive flik här på hemsidan eller kontakta oss och fråga. Var noga med att ange dina kontaktuppgifter med aktuell e-postadress som vi kan nå ansvarig sökande på så underlättar du vår kommunikation. Tack på förhand!

 

1.  PROJEKTANSÖKAN INOM STIFTELSENS SATSNINGSOMRÅDE 2021-2023. Förändringar inom satsningsområdet har publicerats här på hemsidan under fliken satsningsområde. Satsningsområdet är nu öppet för ansökan för 2022. Sista ansökningsdatum för vårterminen är den 15 april och för höstterminen den 15 oktober. Svar på ansökan ges ca 6 veckor efter respektive datum. Alla ansökningar besvaras när beslut är fattat, även vid avslag. 

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

LÄNK TILL ANSÖKNINGSFORMULÄR FÖR SATSNINGSOMRÅDET

 

2. ANSÖKAN OM SOCIALA BIDRAG OCH EKONOMISKT STÖD FÖR BEHÖVANDE

 Ansökan om ekonomist stöd till behövande ska ske direkt till Stiftelsen FVO som vi samarbetar med och ska alltså inte skickas till oss på GIPS. Detta är viktigt eftersom ansökan inte kan behandlas om den kommer fel.
Föreningen FVO
Köpmangatan 15, 4 tr
111 31 Stockholm
kansliet (beställning av blanketter):
Tel: 08-411 33 31

På FVOs hemsida: www.foreningenfvo.se kan du läsa om hur man söker och vad man kan få stöd till, där finns även ansökningsblankett att ladda ned.

 

Stiftelsens kontaktperson
(för frågor angående stiftelsen i allmänhet, bidragsgivning eller ansökan):
Catharina Sachs
Stiftelsens sekreterare
E-post: info@gipstiftelse.se

Stiftelsens postadress
Gertrude och Ivar Philipsons Stiftelse
Box 1012, 269 21 Båstad


Logga in