GIBS Logo

HUR MAN GÖR FÖR ATT SÖKA ANSLAG, STIPENDIER ELLER SOCIALT STÖD

 

OBS Var vänlig läs nedanstående noggrant. Det är viktigt att din ansökan skickas in korrekt för respektive ansökningsområde för att vi ska kunna behandla den på ett korrekt och tillförlitligt sätt. Om du är osäker på vilken typ av ansökan du ska skicka läs först beskrivningen under respektive flik här på hemsidan eller kontakta oss och fråga. Var noga med att ange dina kontaktuppgifter med aktuell e-postadress som vi kan nå ansvarig sökande på så underlättar du vår kommunikation. Tack på förhand!

1.  PROJEKTANSÖKAN INOM STIFTELSENS SATSNINGSOMRÅDE 2017-2020.

Unga vuxna, ett öppet samhälle, social integration och kritiskt tänkande.

Sista ansökningsdatum är den 15 april och 15 oktober årligen. Beräkna ca 6 veckor därefter för besked.

För att skicka in en ansökan om anslag inom stiftelsens satsningsområde går du till länken nedan och fyller i formuläret. Längst ned i formuläret kan du därefter ladda upp din ansökan med bilagor.

Var noggrann med att uppge korrekta kontaktuppgifter och e-post. Vi strävar efter att kommunicera via e-post så långt det är möjligt. Var också noggrann med att skicka dokument i Pdf- eller wordformat för att de ska kunna hanteras och distribueras på ett säkert och effektivt sätt.

Det är möjligt att skicka ansökan med post. Om du skickar ansökan med post vill vi ha den  i 4 exemplar. Se stiftelsens postadress längst ned på sidan.

Klicka här för att fylla i ansökan om anslag inom stiftelsens satsningsområde.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Använd istället länken ovan.

3. ANSÖKAN OM SOCIALA BIDRAG OCH EKONOMISKT STÖD

 Ansökan om ekonomist stöd till behövande ska ske direkt till Stiftelsen FVO som vi samarbetar med och ska alltså inte skickas till oss på GIPS. Detta är viktigt eftersom ansökan inte kan behandlas om den kommer fel.
Föreningen FVO
Köpmangatan 15, 4 tr
111 31 Stockholm
kansliet (beställning av blanketter):
Tel: 08-411 54 39

På FVOs hemsida: www.foreningenfvo.se kan du läsa om hur man söker och vad man kan få stöd till, där finns även ansökningsblankett att ladda ned.

 

Stiftelsens kontaktperson
(för frågor angående stiftelsen i allmänhet, bidragsgivning eller ansökan):
Catharina Sachs
Stiftelsens sekreterare
E-post: info@gipstiftelse.se

Stiftelsens postadress
Gertrude och Ivar Philipsons Stiftelse
Box 28, 269 04 TOREKOV


Logga in